Facebook Twitter Instagram Pinterest LinkedIn

Gloria Cup Basketball
Tournament 1, September 4th (Türkçe)
Official PPV Replay

* Available in United States
* Included unlimited replays

Gloria Cup Basketball Matches - September 4th

Galatasaray S.K. VS BC Dnipro
10:30am ET
Anadolu Efes S.K. VS Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü
1:30pm ET

Description

4 Eylül Gloria Cup Basketball 2020 Turnuvası 1'in üçüncü günü.

İlk maç saat 10:30 (ET) itibariyle başlıyor ve 16 Türkiye Şampiyonası'nın galibi Galatasaray Ukrayna İkinci Ligi BC Dnipro kazananını karşılıyor.

Günün ikinci maçında 11 Türkiye Kupası'nın sahibi Anadolu Efes, 2017-18 sezonunda ilk kez TBL finaline çıkan klüp olan Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Günün programı şöyle:

17:30 TUR/14:30 GMT/10:30am ET Galatasaray vs BC Dnipro
20:30 TUR/17:30 GMT/1:30pm ET Anadolu Efes vs Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü

*Programda değişiklikler olabilir.

Poster and Selected Action


If you have questions, visit the Help Center where you can find answers to frequently asked questions or contact the support team.