Facebook Twitter Instagram Pinterest LinkedIn

Gloria Cup Basketball
Tournament 2, September 9th (Türkçe)
Official PPV Replay

* Available in United States
* Included unlimited replays

Gloria Cup Basketball Matches - September 9th

Fenerbahçe Basketball Team VS Pınar Karşıyaka
10:30am ET
Türk Telekom B.K. VS KK Crvena zvezda
1:30pm ET

Description

Gloria Cup Basketball 2020'nin ikinci günü: Turnuva 2, 10:30 (ET) itibariyle başlıyor. İlk maçta 12 Türkiye Şampiyonası sahibi [Fenerbahçe] ile 2 Türkiye Şampiyonası sahibi [Pınar Karşıyaka] ile karşılaşıyor. Günün ikinci maçında 2 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazananı, Sırbistan'da 20 Ulusal Şampiyonluk sahibi [KK Crvena zvezda (Kızılyıldız)] ile karşı karşıya geliyor.

Günün programı şöyle:

17:30 (TUR) / 10:30am ET / 14:30 GMT - Game 3: Fenerbahçe vs Karşıyaka
20:30 (TUR) / 1:30pm ET / 17:30 GMT - Game 4: Türk Telekom vs Kızılyıldız

*Programda değişiklikler olabilir.

Poster and Selected Action


If you have questions, visit the Help Center where you can find answers to frequently asked questions or contact the support team.